donatii pentru elena mocriiAm visat-o noaptea. Se făcea că era într-un lan de spice, culegea boabele mari și grase. Era senină la chip, așa cum a fost mereu…

La 8.30 dimineața îi scriam pe Facebook un mesaj de încurajare: „Ellene, și aici pe pământ sunt îngeri. Da, au chipuri de oameni și vei vedea că nu sunt puțini. O parte dintre ei vor veni să-ți trimită un gând bun la seara de caritate organizată astăzi pentru tine. Și eu te voi susține cu îngerii mei, cu „Îngerii Mării”. Mă alătur cu o donație de carte și toți banii adunați din vânzarea acestor exemplare vor merge direct spre tine. Să-ți fie de folos, suflet bun ce ești. Doamne ajută.

Nu au trecut nici trei ore și cărțile erau deja rezervate stela popa si veronica boaghipe Facebook. Am primit zeci de mesaje de la oameni cu sufletul mare care, cumpărând cartea, doreau să o ajute pe Ellene în lupta cu boala grea. M-am întâlnit cu oameni din toate colțurile orașului. Telefonul nu tăcea o clipă, motiv pentru care am și rămas cu bateria descărcată.

stel, mami tatiana si bianca

 

Teama” mea se adeverise. Din păcate, stocul a fost epuizat pe drum și nu am mai ajuns cu nicio carte la serata de caritate, doar cu banii acumulați. Vă mărturisesc, luasem ultimele cărți de pe raft. Exemplarele donate erau exemplarele primite ca drepturi de autor. Ce bucurie mai mare poate fi pentru un scriitor decât să-și vadă cartea și munca împlinite printr-o asemenea cauză nobilă…

stela popa autograf ingerii marii

În pozele de mai jos vedeți niște omuleți minunați care au contribuit la donația preconizată pentru vindecarea lui Ellene. Priviți-i în ochi și vedeți-le sufletele pline de candoare. Sunt doar câțiva dintre cei pe care i-am întâlnit astăzi. Unii au preferat să rămână în anonimat… Toți, dar absolut toți au lăsat pentru Ellene mai mult decât era costul cărții, motiv pentru care am și adunat aproape dublu decât preconizasem.

stela popa si sergiu boldurat

Pentru prima dată am dat autografe în mijlocul drumului și tot pentru prima dată am văzut atâția oameni de pe Facebook într-o singură zi. Azi am fost reali, nu numai virtuali. Și am făcut un lucru important.

stela si bianca

Domnul să vă răsplătească înmiit, dragii mei prieteni, reali și virtuali. 


stela popa, Lia Natalia, Tatiana Cocerva, Ariadna Ursachi

stela popa si nadia darie