ingerii marii stela popa

Am făcut eforturi uriașe alături de întreaga echipă de la Editura Cartier și de ilustratoarea cărții-poveste „Îngerii Mării” Stela Damaschin-Popa ca de Crăciun orice părinte care-și dorește o carte pentru copilul său să o poată achiziționa. Prima carte din seria „Povești pentru Dănuț” este cadoul perfect pentru picii dumneavoastră. Mai cu seamă că Editura Cartier vine în întâmpinarea părinților și va distribui cartea la prețul de numai 53 de lei în ziua lansării. Din partea autoarei, primii cumpărători vor avea parte de un CD gratuit cu povestea citită de mămici – vedete. Au făcut un lucru extraordinar alăturându-se în acest minunat proiect Ludmila Balan, Natalia Barbu, Sanda Diviricean, Aura, Valentina Vidrașcu, Oxana Gonța, Victoria Munteanu, Margareta Pintea, Nata Albot.  Au citit această poveste ca pentru copiii lor și le mulțumesc din suflet pentru asta.

Nu este ușor să scrii pentru copii. Nu este deloc ușor să ilustrezi o asemenea carte într-un timp record. Nu este deloc simplu să scoți de sub tipar un astfel de proiect editorial. Și nu puține au fost nopțile în care nu am dormit… Chiar și așa, când eforturile sunt conjugate și oamenii cred în ceea ce fac, nu au cum să nu reușască. Ei bine, printr-o asemenea experiență am trecut și noi  cu „Îngerii Mării”, o carte dedicată tuturor copiilor pierduți în exod. Sau, cum spunea îndrăgita prezetatoare tv Tanti Ludmila: „Ceea ce este important, este ca micuții să înțeleagă că balaurul cu trei capete din Îngerii Mării este războiul și că este cel mai mare rău posibil care poate exista. Dacă un copil va înțelege asta din fragedă copilărie, nu va ajunge niciodată să participe sau să inițieze acest dezastru. Iată de ce, din acest considerent, autoarea a făcut un lucru extraordinar pentru copiii noștri”.

Un mare mulțumesc le spun și tuturor jurnalișilor din presa autohtonă care ne-au susțin de-a lungul apariției cărții și care vor fi și vineri la lansare. 

Așadar, ne vedem VINERI, ora 15.00, la LIBRĂRIA DIN CENTRU, de pe str. Ștefan cel Mare 162 alături de invitații speciali – LILU, Daniela Jenunchi, Andrei Porubin și Emilian Galaicu-Păun, care ne vor împărtăși impresii despre noua carte. Ni se vor alătura și ne vor colinda copiii din Ansamblul Vocal PROMETEU de la liceul cu același nume, precum și personaje de poveste de la Buburuza- Mela.

Vă așteptăm cu drag!

P.S. Pentru cei care nu pot ajuge la librăriile din Chișinău, cartea poate fi găsită și în format digital AICI.

afis ok ingerii marii