Ce am înțeles eu din această campanie electorală care nu a fost una deloc ușoară?! Societatea noastră este foarte divizată, divizată într-atât că nu ai nevoie de statistici de la Biroul Național de Statistică ca să îți dai seama de gradul de cultură, de nivelul de inteligență, de viteza absorbției informației (fie minciună sau adevăr).

Campania electorală de anul acesta am simțit-o pe propria piele. PLDM a fost și nu îmi este rușine să zic, un ”SAC DE BOX” în care au lovit toate partidele inclusiv și unii candidați independenți. Cel mai ignorant este faptul că ex-ex-ex Dl. Sturza care vine să dea aprecieri pe rețelele de socializare, aceasta având și un oarecare impact electoral în defavoarea partidelor de guvernare, cum e mai bine să guvernezi. În cazul lui ar fi fost bine să zică ”Oameni buni, uitați-vă că aici greșiți. La modul concret, aici trebuie să faceți – asta, asta, asta.” Chiar îl stimam, dacă dădea dovadă de prudență, pragmatism și nu o făcea pe analistul. Moldovenii la vorbă nu au nevoie de școală.

Tot aici trebuie să îi mulțumesc PLR-ului, ei deja au prins oligarhii. Lui Oleg Brega care în continuare va merge cu bicicleta, tot nu mă las până nu îi mulțumesc. Cumulativ omuleții au luat peste 2 mandate de deputat ( puțin peste 40 000 voturi.  Jalea cea mare este că voturile dumneavoastră așa de rapid vor pleca în buzunarul lui Dodonel cu soluția. Ce să vă zic?! Mergem prin tunel într-o uniune care nu există.

Cetățenii ne-au penalizat, noi pierzând vreo 9 % pe care cu siguranță le vom recupera peste 4 ani. Prin analiză găsim greșelile și le vom repara. Întrebarea e, ce facem cu persoanele care bagă adânc minciuna în electorat, filorușii fiind prima țintă.

Acuma ceva despre atotputernicul Dodon. Lumea a votat pentru oricine dar numai nu pentru Dodon. A votat pentru Putin, a votat pentru Kobzon.

Rămâne să il compătimesc și pe Vladimir Nicolaevici Voronin. Dle, ați investit în omuleț și v-a trădat. V-a furat și o mare parte din electorat, l-ați învățat cum să ducă minciuna, v-a furat tot nordul Republicii. Cred că sunteți mândru de discipolul dumneavoastră, nu rămâne decât să îl mângâiați pe cap.

P.S. Bătălia nu s-a terminat. Vom avea Alianță de guvernare cu opoziție vai de capul lumii. Opoziția nu va lua poziție.