O acțiune umanitară care va avea loc simultan la Chișinău, în parcul Valea Morilor, și la București, în parcul Herestrău. ”Alerg pentru Horia” – un maraton pentru un băiețel de un an și șase luni care are nevoie de ajutor.

alerg pentru horiaLa Chișinău, acțiunea va avea loc sâmbătă, pe 26 iulie, cu începere de la ora 8 dimineața. Punctul de întâlnire al organizatorilor cu participanții este monumentul lui Ion și Doina de la intrarea în parcul Valea Morilor.

Evenimentul nu este unul sportiv, nimeni nu se va lua la întrecere. Gestul contează. Scopul nostru e de a-l ajuta pe Horia, de a fi solidari cu familia lui Horia şi cu alergătorii de la Bucureşti şi de a strânge şi noi, fiecare după măsura posibilităţilor sale, o sumă de bani, cât de mică nu ar fi.

Pagina de FB a evenimentului, cu informații despre Horia și detalii organizatorice, precum și opțiunile pentru donații:  https://www.facebook.com/events/1455727944684505/?ref_dashboard_filter=upcoming

Linkul la pagina lui Horia a Fundației ”Mereu Aproape”, care se ocupa de cazul lui.

http://fundatiamereuaproape.ro/horia-nicolae

Organizatorii spun că dacă participanții ajung mai târziu nu e nimic grav – traseul pentru cei bine antrenați va constitui 21 de km, iar cei care vor să alerge un cerc-două se pot alătura pe parcurs.

Pentru orice întrebare, numărul de contact al organizatorilor: 079779436

Este un anunț pe care m-au rugat să-l public niște buni prieteni, ceea ce am și făcut cu placere. Pentru că știu că sunt mulți oameni cărora le pasă și care ar avea toată deschiderea să parcicipe la un maraton în susținerea unui copil. Sunt lucruri mici, pe care le putem face pentru alții, lucruri care contează și din care se construiește, ca un pazzle, o societatea adevărată, cea în care oamenilor le pasă unii de alții.