Ca de obicei, tot ce se întâmplă în Moldova noastră este analizat minuţios de publicul larg, căci deh, este dedicat lor. Noul show a fost primit cu braţele deschise… fix pe 5 minute. Cam atât, în medie, a rezistat lumea să „vadă” la TV. Există cineva căruia i-a plăcut atât de mult emisiunea încât s-a uitat şi la reluare?

Intenţionat am aşteptat să treacă mai mult timp, mai multe emisiuni, să aud mai multe păreri (în special bune) ca să am un articol cât mai obiectiv, dar n-a fost să fie. Tot ce-am auzit a fost de rău. Am încercat şi eu să privesc cap-coadă o ediţie, dar n-am putut. Emisiunea e infectă şi-mi pare tare rău să spun asta.

Fac şi eu pe proasta şi mă întreb: ce-a vrut să zică „producătorul”? Dacă e o emisiune de divertisment, atunci e una foarte proastă şi „moldovenească”. Dacă este o emisiune „serioasă” atunci nu are un scenariu serios. Iar dacă se vrea o emisiune gen „Late Show with David Letterman”, atunci zic că mai e foarte mult de lucru… Nici măcar la nivelul „Teo Show” nu trage. Până una alta mai salvează invitaţii, dar când se vor epuiza personajele interesante, va rămâne„show” doar în denumire…

Continuare articol…

***

Notă: Nu uităm să dăm Like la Fan Page Very Happy Blog!