Voi iniţia o serie de articole legate de spectacolele la care am mers recent şi ca să nu amestec sushi cu sarmale, am să vă vorbesc despre fiecare piesă în parte.

În primul rând vreau să vă spun că la teatru trebuie de mers indiferent dacă e o piesă bună sau nu, dacă e recomandată, dacă e regizată de X sau Y. O fi ei concurenţi între ei, actorii, regizorii şi teatrele, dar e bine să le „consumi” pe toate pentru a putea ajunge să distingi un spectacol bun de unul mediocru, pentru a creşte singur în ochii tăi şi pentru a putea menţine o discuţie de 5 minute cu cineva fără să vorbeşti de politică, meteo sau VIP-ere.

Deci, cât încă se mai joacă „12 şoapte în a 12-a noapte la  „Ginta Latină”, vă recomand să-l vedeţi. E un spectacol deosebit la care veţi râde, veţi plânge, veţi tresări şi veţi rămâne cu gura căscată. Proştii nu-l vor înţelege, dar merită toţi banii (50 de lei), tot timpul, toate aplauzele şi mai ales toate florile! 

E un spectacol pe cât de senzual pe atât de sfâşiitor; dramatic şi violent pe alocuri; cu scene comice şi patetice în acelaşi timp… Este un spectacol despre dragoste în toate formele ei… Jocul actorilor este atât de convingător încât te face să uiţi cine eşti, de unde vii, unde te afli. Îţi vine să te ridici de pe scaun şi să intervii, să ajuţi, să cuprinzi, să săruţi…

Continuare articol…

Notă: Pozele au fost selectate din pagina oficială a teatrului „Teatrul Ginta Latină”.