Nu ştiu cât de „anonimă” este autoarea acestui blog, însă, după felul visător de a scrie, îmi pare foarte tânără. Şi la trup şi la suflet. Poate mă înşel, dar mi-ar place să cred că are vreo 20 de ani, e anul doi la facultate şi-şi serbează ziua de naştere vara…

Blogul ei nu e pentru oricine. Ea scrie pentru suflet… Şi scrie frumos. Are o naivitate şi o inocenţă de copil în textele ei, şi-mi place asta…

Deşi interviul a fost făcut acu’ un an, mă bucur că nu s-a lăsat dusă de val. Adică: nu scrie „comercial” şi nici pentru vizualizări. Aşa că să nu vă miraţi dacă nu veţi găsi comentarii la articolele ei… E greu să zici ceva atunci când te lasă fără cuvinte.


Aşa arăta blogul acu’ un an…

Sub genericul „Taci atâta timp cât n-ai nimic de spus mai bun decât tăcerea”, vă prezint cu drag, interviul oferit de Devil Teenager’s Blog:

1. Ce te-a făcut să te lansezi în blogosferă?
De fapt, eu nu sunt unicul autor al blogului, mai există o persoană (doar că aceasta are doar vreo două articole, ea fiind mai mult responsabilă de felul în care arată blogul). Ideea de a forma un blog a apărut atunci când m-am convins că există oameni care apreciază cum scriu eu şi ar vrea să citească unele lucruri scrise de mine.

2. De ce ai ales o identitate ascunsă/ un pseudonim?
Blogul are deja un an şi ceva şi de atunci, multe s-au schimbat. La început, totul părea mai mult o glumă şi, din acest motiv, am ales să aibă o identitate ascunsă.

3. Ce avantaje şi dezavantaje ai avut/ai prin acest statut?
Identitatea ascunsă mă avantajează atunci când scriu foarte sincer despre anumite lucruri, însă, în acelaşi timp, după o perioadă de timp, îmi doream ca lumea să ştie cine scrie, cine sunt. Dezavantaje: cunoşteam unii oameni în realitate şi ei mă cunoşteau pe mine. Eu le citeam blogurile şi ei îl citeau pe-al meu. Iar noi nu ştiam despre acest lucru până când nu apărea o situaţie în care adevărul ieşea la iveală.

4. Ce peripeţii ai avut până acum… Să zicem, vreun amic îţi recomandă să citeşti un articol super-tare care de fapt era scris de tine? Sau alte întâmplări haioase sau nu prea…
Cred că a fost o situaţie când cineva îmi spunea:„Uite, îţi voi da link-ul unui blog. Să-l citeşti pentru că, poate te vei regăsi” – acesta fiind, de fapt, blogul meu.

5. Ai fost vreodată la limita să-ţi fie deconspirată identitatea? Cum ai ieşit din încurcătură?
Au fost momente când…

Continuare articol…