Pentru început salut ideea celor de la „Ponti” de a lansa o linie atât de colorată de ciorapi pentru bărbaţi (Color Therapy). E o „mişcare” curajoasă pentru o ţară agricolă care nu mai iese din sandale cu ciorapi şi tradiţionalii ciorapi negri (căci merg la orice).


Ce aşteptări erau…               vs.              Ce a ieşit de fapt…

Înţeleg decizia de a apela la o vedetă pe care o va recunoaşte toată Moldova, pentru a promova noua gamă de produse, însă nu sunt sigură că Adrian Ursu este cea mai bună alegere… Din simplul motiv că „stilul” său vestimentar nu are nimic în comun cu şosetele colorate, prin urmare transmite un mesaj „fals”:


Pozele vorbesc de la sine, şosetele colorate pur şi simplu nu-l reprezintă

***


Adrian pentru campania „Ponti” vs. Adrian în realitate…

Campania „Color Therapy” cu Adrian Ursu pare un pic forţată: el arată nenatural, caraghios pe alocuri, parcă e Photoshop-at… Nu zic că nu ar arăta mai bine, însă e atât de artificial.


Adrian pentru campania „Ponti” vs. Adrian în realitate…

Iar „Ponti” ar fi avut mai mult de câştigat dacă ar fi ales un personaj care arată mai firesc în şosete colorate. Poate Alexandru Manciu ar fi fost o candidatură mai bună?


Adrian pentru campania „Ponti” vs. Adrian în realitate…

Buuuun, să admitem că de azi înainte Adrian îşi schimbă stilul şi va apărea mai mereu în şosete colorate… şi va arăta bine! Să ne oprim un pic la banner-ele de promovare:

Dacă cele de sus, pe fon alb, mi se par cât de cât reuşite atât din punct de vedere cromatic cât şi compoziţional… cele de jos mi se par un pic too much, prea forţate dacă vreţi:

Continuare articol…