Balloon Girl by Banksy (sursa)

Bine că au trecut sărbătorile, vacanţele, concediile – acum se poate de întors la „muncă”… În perioada în care am lipsit, o lună jumate ca să zic mai exact, s-au întâmplat multe:

  • am fost lăudată mai mult decât aş fi meritat, de către oameni de la care nu m-aș fi aşteptat;
  • am fost şi criticată până mi-au dat lacrimile şi m-am simţit vinovată de nu mai aveam curaj să dau ochii cu nimeni;
  • ulterior, din motive necunoscute, am ajuns pe lista neagră şi mi-au fost blocate IP-urile de nu puteam accesa propriul blog…
  • Însă cel mai reprezentativ eveniment din „cariera de bloggeriţă” – ţine de anonimat.
    Gata, am fost deconspirată şi nu mai sunt 100% anonimă!

Există o persoană, fie – două, care ştiu cine sunt. Buuuun… Sinceră să fiu, tot aşteptam urmări, şantaje sau alte persoane care să afle şi să zică tuturor adevărata identitate, dar… am fost plăcut surprinsă de etica şi bunul simţ al „deconspiratorilor”.

Nu că m-aş fi îndoit vreodată de bunul lor simţ, dar ţin neapărat să confirm încă o dată acest lucru – sunt de gaşcă! Şi le mulţumesc pe această cale pentru discreţie, încredere şi prietenie în primul rând. Nu exclud posibilitatea că ar putea exista mai multă lume care ştie cine e Very Happy şi TACE! Le mulţumesc şi lor pentru discreţie. Apreciez!

***

Când lansasem blogul acum un an şi ceva, mi-am pus în gând să scriu atât timp cât voi fi protejată de identitatea ascunsă. Niciodată nu aveam în plan să ies din anonimat… Nu de faimă aveam/am eu nevoie, ci de un „microfon”! Iar dacă, prin absurd, aş fi fost deconspirată – aş fi închis blogul! Aşa era în „business plan”…

Continuare articol…