Zubco și-a dat demisia. Gata, v-ați liniștit? Sunteți satisfăcuți? Ați învins? Această este istoria care se repetă mereu și ține mult de memoria noastră scurtă. Oare tăinuirea unei crime de către un grup de 30 persoane poate fi uitată atunci când un simplu procuror de țară, om și el, își prezintă demisia? Deci asta este finalitatea care vă satisface?

Pun multe întrebări la care am răspunsul, dar le adresez cu un regret deosebit. Regret că acest incident tragic a fost un show ieftin a celor care se consideră a fi sinceri. Oare Plahotniuc care a propus numirea procurorului general de către opoziție într-un context total nepotrivit, nu merită măcar o diplomă? Oare Filat care a prins momentul să-l demită pe Zubco, nu stătea ca mort în păpușoi când colegul său, primar de Sângera, scuipa în lege? Oare nu tăcea când membrii PLDM împărțeau grâul pe la rude?

Oare nu vă sperie adunătura asta de judecători, procurori, oameni de afaceri, directori ai instituților de stat, consilieri municipali?

Mesajul e unul singur: Demisia tuturor celor implicați și intentarea dosarelor penale pentru cei care au tăinuit crima. Aceasta-i legea. Singura. Alta nu cunosc.

Preluat de HotNews