Ai deschis recent un restaurant? Un bar? O cantină? Ai linguri şi furculiţe implicate în afacere? Dar muzică live ai? Un pian ca decor sau măcar vreun radio într-un colţ? Perfect, atunci acest articol e pentru tine.


„Mirador del Alto. Music & Gastronomy” – 2009
Sursa: Ads of the World
Agenţia: Unitas RNL Santiago (Chile)

Nu pierde timp să cauţi o strategie de promovare sau vreo agenţie care să se ocupe de asta. Nu pierde bani să plăteşti un designer să-ţi elaboreze nu ştiu ce afiş, banner, poster sau lightbox. Nici măcar pe net nu mai trebuie să cauţi. Ai aici tot ce-ţi trebuie, în format mare, download-abil şi gratuit! Grăbeşte-te, ofertă limitată şi valabilă doar azi!

Restaurantele „Muzzette” şi „Diplomat” din capitală (Chişinău) deja au beneficiat de această ofertă, tu ce mai aştepţi?

1. „Muzzette” – noiembrie 2012 (Chişinău)
2. „Diplomat” – mai 2011 (Chişinău). Lightbox-ul original poate fi văzut la intersecţia  străzilor V. Alecsandri şi Alexei Mateevici.

Şi acum, serios. E chiar atât de greu să fotografiezi nişte furculiţe aranjate frumos pe masă? E chiar atât de greu să gândeşti înainte să acţionezi? Bine, nici ideea celor „Mirador del Alto” nu este atât de originală cum pare la prima vedere, dar ei cel puţin s-au obosit şi au creat ceva de la zero. Nu poţi să inventezi roata de 100 de ori dar poţi s-o reinventezi, poţi să-i dai altă viaţă, alt concept!

Vezi mai jos istoria apariţiei acestei idei şi cum a evoluat până au dat moldovenii de ea că după moldoveni nu mai evoluează nimic. Doar degradează, în cel mai bun caz – stagnează.


Tarladalal.com Live beyond the kitchen” – 2008
Sursa: Ads of the World
Agenţia: RMG Connect Mumbai (India)


Marché Restaurant. Fondue Restaurant & Piano Bar” – 2003
Sursa: Coloribus
Agenţia: Rafineri (Istanbul)