Înainte de a analiza o nouă tentativă de „copy-paste”, doresc să vă amintesc că acest gen de articolaşe NU au ca scop denigrarea marilor companii, a produselor sau serviciilor prestate de aceştia, sau a oamenilor care lucrează acolo şi de cele mai multe ori fac ce li se spune. Este doar părerea mea subiectivă vis-à-vis de o alegere de moment, greşită sau neinspirată din punctul meu de vedere. Asta nu înseamnă că până diseară reziliez contractul cu „StarNet” şi vă recomand să faceţi acelaşi lucru. Asta ca să fie clar 😉

Articolul de faţă are ca scop sublinierea punctelor slabe şi evitarea pe cât posibil a gafelor de acest gen pe viitor, atât pentru compania vizată cât şi pentru toţi ceilalţi care au ochi să vadă şi urechi să audă/asculte. Că nu vă învăţ de rău!

Sursa

Ca şi orice altă companie care se respectă, şi cei de la „StarNet” şi-au tras pagină pe Facebook ca să-şi promoveze imaginea prin diferite metode. Totul ar fi fost frumos dacă nu ar fi ales EXACT ACEEAŞI metodă de promovare ca şi „National Geographic Channel”.

Totul ar fi fost şi mai frumos dacă „StarNet” n-ar fi negat sursa de inspiraţie şi şi-ar fi asumat lipsa de creativitate de care au dat dovadă atunci când şi-au tras chenar galben de 1 cm pe perimetrul unei coli albe cu un citat celebru pe mijloc. Ca să fie mai veridic – au preluat şi citatul, că doar „National Geographic” n-are drepturi exclusive de utilizare a acestui citat, nu? Nu. Dar nici aşa nu e tocmai etic, corect, frumos, inteligent la urma urmei.

Sursa

Ca de obicei, lumea a reacţionat, unii le-au dat Like-uri, alţii i-au apostrofat. Cert e că, campania a avut/are efect. Lumea vorbeşte, deci „StarNet” există. Iar asta-i tot ce vrea să audă un şef. Cât priveşte teoria dlui Boico

Continuare articol…