Vreo lună în urmă scriam despre geniala campanie a celor de la Piko Creative pentru Student Travel. Toate bune şi frumoase până în momentul în care am citit părerea Student Travel despre campania Student Travel.

Că au ales să facă ştire despre succesul lor – e OK. Că m-au băgat şi pe mine în seamă – e foarte OK. Dar că şi-au descris campania cu cuvintele mele – o luptătoare aprigă împotriva plagiatului şi copiatului – e de neiertat.

Păi bine fraţilor, dacă nici voi nu ştiţi să vă descrieţi propriile proiecte, la ce să mă aştept din partea serviciilor voastre? E chiar atât de greu să legaţi două cuvinte despre cum v-a venit ideea, ce aţi avut în gând şi ce a ieşit până la urmă? Chiar o bloggeriţă anonimă care n-are nimic în comun cu project management şi strategii de marketing ştie mai bine ce aţi avut voi în cap? V-au plăcut atât de mult citatele mele? Fiţi buni de menţionaţi autorul, dar nu reformulaţi gândurile mele în speranţa că vor suna „TOTAL diferit”…

 


Dacă în cazul cuvintelor subliniate cu galben şi roşu, lucrurile sunt foarte discutabile (coincidenţe, joc de cuvinte etc.), păi în cazul sublinierilor cu verde – totul e cât se poate de CLAR!

Nu m-am aşteptat ca după mediatizarea gratuită şi din proprie iniţiativă a acestei campanii să fiu tratată astfel. Nu este nici etic, nici colegial gestul vostru.

În ceea ce priveşte continuarea campaniei…

Continuare articol…