Eugen Tomac, candidează la funcția de deputat în Parlamentul României. Despre aceasta împreună cu mai mulți bloggeri am discutat vineri.

Eugen Tomac, candidat la funcția de deputat în Parlamentul României la o întîlnire cu bloggherii. Chișinău, 09.11.12. foto: Eugen Liuchianiuc

Tomac spune că ceea ce l-a încurajat să candideze este încrederea pe care i-au acordat-o cetățenii și experiența pe care a acumulat-o pe parcursul a mai multor ani de activitate în Guvernul României.

Am vorbit despre realizările lui Eugen și ce își propune să facă fiind parlamentar.  Programul său politic îl puteți citi pe EugenTomac.ro. Totodată, acolo veți găsi mai multe informații despre activitatea candidatului, precum și biografia acestuia.

De asemenea, Eugen Tomac învită toți doritorii luni seara la ora 18:00 la o întăvedere ce va avea loc la teatrul național „Mihai Eminescu”. Plus, a spus că cei prezenți vor avea parte de o surpriză. Eugen Luchianiuc crede că este vorba de o surpriză muzicală, pe mine însă, mă duce gîndul că surpriza va fi Președintele României, Trăian Băsescu. 🙂

Mai multe fotografii de la offline vedeți aici