Nu este Chișinăul cel mai frumos oraș de pe planetă, după cum scria până de curând pe unele panouri din oraș, nu este el chiar atât de european, după cum ne-am dori, dar este o urbe care progresează. Este un oraș în care se investește, mai ales banii moldovenilor plecați la muncă peste hotare. Și tot Chișinăul este cel care dă tonul în Republica Moldova. Tonul politic, economic, cultural și social. De aici pornesc ideile și schimbările, inclusiv mediatice.

“Poftă mare, Chişinău!”, acesta a fost îndemnul echipei Jurnal TV de Hramul orașului. Este pentru al doilea an când Jurnal TV organizează în centrul capitalei un eveniment de proporții în cadrul căruia se serbează, dansează cântă și… gătește.

Show-ul televizat a fost organizat de către echipa Jurnal TV în stil spaniol. Mai mult de o mie de chişinăuieni au gustat astăzi din cea mai mare paella pregătită vreodată în capitală. 95 de kg de orez, 100 kg de file de găină şi 35 de kg de creveţi pentru cea mai mare paella, respectiv 25 de litri de vin roşu, 3 litri de coniac şi 20 de kg de portocale pentru cea mai ameţitoare sangria! Toate au dispărut în mâinile și gurile spectatorilor care ne-au fost alături mai bine de trei ore.

Ce mai, a fost o sărbătoare pe cinste, mai ales că ni s-au alăturat consilieri municipali, primarul Dorin Chirtoacă și binecunoscuta vedetă din România  – Andreea Marin.

La mulți ani, Chișinău!

Detalii și mai multe poze pe JURNAL.md