Acum două săpămâni vorbeam într-un articol despre directorul expirat de la Teleradio Moldova care trebuie demis imediat, prin orice cale posibilă. Îndată mi-au sărit în cap zeci de “personalităţi” care mă întreabau cum arată CV-ul meu de am curajul şi îndrăzneala să cer demisia necondiţionată a lui Constantin Marin.

Între timp, văzând un tânăr de 28 de ani ajuns în finală, membrii Consiliului de Observatori au rămas şocaţi, iar şefu de sus a început să tremure. Aici apăruse întrebarea: „cum să facem ca să candideze doar moşnegii noştri, crescuţi de noi în sistemul ăsta putred şi rigid de 20 de ani?”. Răspunsul a fost comun, stabilim nişte reguli de joc nebune, pentru ca „proştii” asemenea lui Mark Zuckerberg să nu poată candida.

Şi deci, 10 ani de activitate în mass-media, 5 ani de experienţă în audiovizual, 2 ani în televiziune şi experienţă managerială. Şi pe lângă asta limităm perioada de înregistrare a dosarelor la 7 zile ca aştea din România sau din SUA (cazul studentului Zuckerberg fără experienţă managerială) să nu reuşească să pregătească dosarul şi nici să ajungă în Moldova.

Continuare pe blogul lui Andrei Fornea…